< Tilbage

Maraton Derby28-03-2017 - 15:03

Baggegårdens Freifrau vandt finalen for Brogården´s Maraton Derby i klassen et-spand hest middelsvær.

Jeg er virkelig glad for og vil takke Dem der giver sig tid til at sende mig en mail med Jeres gode oplevelser, fornemme resultater og flotte billeder fra afkom efter vores hingste eller fra et hvarre-opdræt. Så tusinde tak til Jer :-)

 

Fremover vil jeg bestræbe mig på, at blive bedre til at få lagt tingene ind her på hjemmesiden. Men send det gerne så jeg bare kan kopiér så meget tekst som muligt. Og send Jeres billeder med.

 

Neden stående er en hilsen fra Arne og Pernille Prip:


I løbet af vinteren har man på Sjælland afholdt Brogården Maraton Derby. Det er indendørs i ridehus, hvor der er opsat 2 maratonforhindringer, og dernæst 7-8 kegleporte, samt en træbro. Det gælder om at komme hurtigst igennem, uden at vælte noget ned, og uden at køre forkert.   Alle ekvipager kører banen igennem 3 gange, hvoraf de 2 bedste kørsler er gældende til dagens resultat.


Baggegårdens Freifrau , ( 5 år da vi startede, nu 6 år ) efter Freifraff af Hvarre og med Stutmann af Hvarre til morfar, vandt 4 ud af 5 stævnestarter, og vandt også den samlede finale, i klassen et-spand hest middelsvær.

 

Derudover kan jeg se på billederne at det er Pernille der er kusk og Arne der balancere omme bagved i vognen.

 

Tak til Pernille og Arne. Det må siges at være utroligt flot. Stort tillykke til Jer og Jeres hoppe.

 

 

< Tilbage